Om Nätrot'12

2012-02-06

Under de dryga fem år Netroots organiserat progressiva bloggare och nätaktivister har mycket förändrats. Nätrötterna har blivit bättre organiserade och de har blivit ett naturligt inslag i svensk opinionsbildning.

Många träffar har arrangerats, huvudsakligen lokalt. Och erfarenheten har alltid varit densamma: folk har lärt sig nya saker, skaffat nya kontakter och dragit igång nya projekt. Aktiviteten har skjutit i höjden varje gång.

Därför arrangerar nu Netroots sin första nationella konferens i Sverige. En hel helg fullspäckad med möjlighet att lära sig opinionsbildning, teknik och knyta nya bekantskaper. Inga sakfrågor - bara metoder.

Du som progressiv nätaktivist, eller bara allmänt intresserad, är välkommen. Anmäl dig här». Tillställningen går av stapeln i Stockholm den 27-29 april och är gratis. I anmälan ingår förutom själva konferensen, också lunch och något glas drickbart.

Välkommen!Netroots är ett nätverk bestående av närmare 700 progressiva nätaktivister i hela Sverige. Netroots har sedan drygt ett decennium tillbaka organiserat progressiva aktivister i USA, och finns sedan 2010 också i Storbritannien.

Om konferensen

Netroots organiserar i Sverige närmare 700 progressiva nätaktivister. Konferensen är från amerikansk förlaga och syftar till att skapa nya kontakter och utöka utbytet aktivister emellan får att bli effektivare i sin påverkan på den politiska debatten. Konferensen är öppen för alla progressiva opinionsbildare.

Från programmet

Från programmet