Unionen presenterar en historia om den svenska politiska bloggosfären

2012-03-14


Detalj ur kartläggningen av bloggvärlden 2010.Unionen visar bilder av den svenska politiska bloggosfären, som du aldrig sett den förut. Vi blev själva förvånade när vi började analysarbetet.

Vi söker svar på frågor som: Hur beskrivs arbetsmarknaden i sociala medier? Vilka frågor engagerar flest bloggare? Och hur har den politiska bloggosfären utvecklats de senaste åren?

Innan premiärvisningen av den här analysen kommer du som är intresserad att kunna förhandsboka ditt exemplar av materialet på http://unionenopinion.se/

Medverkande:
Johan Ulvenlöv, ansvarig opinionsbildning i digitala medier på Unionen, har tidigare byggt upp Socialdemokraternas närvaro i digitala medier och utvecklat Netroots 2006-2010. Driver Unionenopinion.se

Matti Palm, mediestrateg på Greenhill Relations. Har tidigare startat omvärldsbevakningsföretaget Agent25 och arbetat som nattchef på Svenska Dagbladet.

DAG: Lördag (28/4)
TID: 9:50
PLATS: Katasalen

Om konferensen

Netroots organiserar i Sverige närmare 700 progressiva nätaktivister. Konferensen är från amerikansk förlaga och syftar till att skapa nya kontakter och utöka utbytet aktivister emellan får att bli effektivare i sin påverkan på den politiska debatten. Konferensen är öppen för alla progressiva opinionsbildare.

Från programmet

Från programmet